Rólunk

Maytronics

A cégről

A Maytronics több mint 35 éve jelentős szereplő a nemzetközi közületi és lakossági medencepiacon. A céget 1983-ban alapították, amikor elkezdődött a Dolphin önjáró medencetisztító robotok gyártása, mely azóta is kulcsterméke a cégnek és gyártása folyamatos.

A Maytronics 2004-től a Tel Avivi tőzsdén jegyzett cégként van jelen, értéke ma meghaladja a 750 millió USD-t.

A Dolphin márka piacvezetővé vált hamarosan és ennek megfelelően a technológia úttörőjeként folyamatosan olyan újításokkal áll elő, amely egyedülálló a piacon. A Dolphin név egyet jelent a megbízhatósággal az innovációval és a dizájnnal.

Az önjáró medence tisztító robotok piacán a Maytronics 46%-os piaci részesedéssel rendelkezik a lakossági szegmensben. A cég leányvállalatai Franciaországban, az USA-ban és Ausztráliában találhatóak, mindemellett számtalan független kereskedelmi cég (51 országban 80 viszonteladó), forgalmazza világszerte a termékeket.

Gyártó üzemei Izraelben (Yzrael és Dalton) és Franciaországban vannak, és több mint 1000 alkalmazott dolgozik világszerte a cégben. A Maytronics 3 szektorban van jelen a medence piacon, melyből a magyar, romániai, szerb, és a montenegrói piacon a medencetisztító robotok kizárólagos forgalmazásával az Aquashop Kft. foglalkozik.

  1. Medence tisztító robotok
  2. Medence fedés és biztonság
  3. Smart vezérlési és analitikai technológia

Innováció

A Maytronics folyamatosan a leginnovatívabb technológiák robotokra történő alkalmazásán dolgozik. Ilyen újítás például a 2018-as fejlesztésű iOT széria is. A jövő medencetisztító robotja a Maytronics Dolphin iO™ az első olyan medencetisztító robot, amely egy forradalmian új technológiával, - Opteq™ öntanuló mesterséges intelligenciával a medence 3D-s digitális feltérképezésével - végzi a medence tisztítását. A 360°-os sztereoszkópos szkenneléssel és 3D-s digitális feltérképezéssel optimálisabb tisztítást tud végezni, gyorsabban és kevesebb energiabefektetéssel.

A robotokban van egy úgynevezett IoT WiFi kártya is, amely a felhőn keresztül könnyű hozzáférést biztosít a Maytronics Adat és Analitikai Rendszeréhez, ezáltal mobil applikáción keresztül lehetővé teszi a működtetést, a tisztító programok beállítását és a felhasználással kapcsolatos hasznos információk elérést. Mindezt azért, hogy kiemelkedően színvonalas felhasználói élménnyel járuljon hozzá a kristálytiszta vizű biztonságos és pihentető medencehasználathoz.

Exceptional Experience

A Maytronics különös hangsúlyt fektet arra, hogy az általa fejlesztett Dolphin robotok különleges felhasználói élményt nyújtsanak. A cég disztribútoraival és szakmai partnereivel egyaránt ügyfélközpontú, bizalmon alapuló partnerkapcsolatra törekszik és a szakma úttörője az innovatív technológiák robotokra történő alkalmazása tekintetében.

www.maytronics.com