Teljesítmény

Exceptional Experience

A szakma úttörőjeként a Dolphin robotok nap mint nap a kristálytiszta vizű medencékért dolgoznak.

A Maytronics több mint 35 éve foglalkozik medence tisztító robotok fejlesztésével. A Dolphin márkenév piacvezetőként került be a köztudatba, és azóta folyamatosan azon dolgozik, hogy a Dolphin egyet jelentsen a prémium minőséggel, a széles termékválasztékkal és a kiváló támogatottsággal akár a  szakma akár a végfelhasználó felé.

1

Kristálytiszta felületek

A medence méretétől és alakjától függetlenül a Dolphin robotok kiváló tisztítási teljesítményt nyújtanak

Dolphin Minőség: Kristálytiszta felületek - AquaShop

Többrétegű szűrő

Többrétegű szűrő, a finom és ultrafinom szennyeződések eltávolításához

CleverClean

Az aktív keféknek köszönhetően, maximálisan alga és baktériummentes felületeket eredményez

Minden felületre

A fejlett medencetisztító rendszernek köszönhetően, a legjobb faltól falig tartó tisztítási teljesítményt nyújtja

2

Könnyű kezelés

Az egyszerűség és könnyű használhatóság minden Dolphin robotra jellemző. A robotok könnyen működtethetőek és a kiváló tisztító kapacitásuknak, illetve egyszerű szűrő kiürítésüknek köszönhetően nem sok munkát hagynak számunkra. 

Dolphin Minőség: Könnyű kezelés - AquaShop

Könnyű kezelhetőség

Gyors, szennyeződésmentes vízkieresztés

Okostelefon alkalmazás

A MyDolphin okostelefon alkalmazásnak köszönhetően könnyen programozhatja a heti tisztítási ütemtervet, a ciklusidőt és a késleltetett indítást

Kényelem

Felejtse el a padló súrolását és a levelek, szennyeződések eltávolítását – a Dolphin medencetisztító robotok megteszik Ön helyett

3

Megbízhatóság, garancia

A Dolphin robotok a legkiválóbb medence tisztító robotok, amelyek hosszú távon megbízhatóan működnek és 1983-óta évről évre bizonyítanak. Mindemellett az iparágon belül kiemelkedő szervízháttérrel ás garanciával rendelkeznek.

Dolphin Minőség: Megbízhatóság, garancia - AquaShop

Teljeskörű garancia minden alkatrészre

A Dolphin robotok 2, 3 vagy akár 4 éves garanciával rendelkeznek típustól függően és a régebbi gyártmányokhoz is teljeskörű alkatrészellátást biztosítunk.

Kiemelkedő színvonalú szervízháttér

Problémája van? Semmi gond. Globális disztribúciós hálózatunk helyi, kiváló szakértelemmel rendelkező szerviz csapattal és alkatrész raktárral áll ügyfeleink rendelkezésére. Ennek köszönhetően medencetisztító robotja rövid időn belül újra medencéje szolgálatában áll.

Felhasználói támogatás

Digitális felhasználói kézikönyvek és online hibaelhárítási tippek állnak rendelkezésre ügyfeleinknek a gyors problémakezelés érdekében. Mindemellett szakképzett munkatársaink készséggel válaszolnak kérdéseikre és nyújtanak teljeskörű tájékoztatást termékeinkkel kapcsolatosan.