Szerviz

Kiemelkedő színvonalú szervízháttér

Műszaki problémája van? Meghibásodott vagy leállt a medencetisztító robot?

Semmi gond. Cégünk kiváló szakértelemmel rendelkező szerviz csapattal és alkatrész raktárral áll ügyfeleink rendelkezésére. Ennek köszönhetően robotja rövid időn belül újra medencéje szolgálatában áll.

Ahhoz, hogy szervízes kollégáink minél hatékonyabban tudjanak segíteni, kérjük a következő adatokat gyűjtse össze és küldje el az alábbi üzenetben.

  • A medencetisztító robot típusa – a Dolphin robotok legtöbbjén megtalálja a Dolphin vagy a Maytronics márkanevet a tisztító kefék felett a burkolat előlapján és itt található általában a típus (pl: Infinity) vagy a szériaszám (pl: S200) is.*
  • A meghibásodás és annak körülményeinek leírása
  • Garanciális (24 hónap) vagy garancia időn túli robotról van szó
  • Amennyiben a beazonosítás nem járt sikerrel, kérjük fényképezze le a robotot és töltse fel a képet az üzenet „Fájl feltöltése” szegmenshez.

Szervízes kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére garanciális és garanciaidőn túli javítások, állapotfelmérés, karbantartás, felújítás és alkatrész rendelés esetén.

A Maytronics a robotok alkatrészellátását hosszútávon garantálja.

*Amennyiben nem tudta beazonosítani a meghibásodott robotot küldje el a fényképét és kollégáink visszajeleznek, hogy tudjuk-e a javítást vállalni.


A Maytronics a Dolphin robotokat számtalan külsővel és műszaki tartalommal gyártja a vevői igények szerint. A Dolphin robotoknál a kor nem számít, minden korábbi modell szervizelését vállaljuk.
Referenciáink a teljesség igénye nélkül

Dolphin Maximus X60 - AquaShop

Maximus X60

Dolphin Infinity TOP TC - AquaShop

Infinity TOP TC

Dolphin Dynamic 2002 - AquaShop

Dynamic 2002

Dolphin 2X2 Pro Gyro - AquaShop

2X2 Pro Gyro

Dolphin Supreme M5 - AquaShop

Dolphin Supreme M5

Dolphin Maximus X90 - AquaShop

Maximus X90

Dolphin Galaxy - AquaShop

Dolphin Galaxy

Dolphin 2002 Dynamic plus - AquaShop

Dolphin 2002 Dynamic plus

Dolphin E20 - AquaShop

Dolphin E20

Dolphin 6002 - AquaShop

Dolphin 6002

Dolphin Infinity TOP CL - AquaShop

Infinity TOP CL

Dolphin Moby - AquaShop

Dolphin Moby

Dolphin Diagnostic 3001 - AquaShop

Diagnostic 3001

Dolphin Supreme M3 - AquaShop

Dolphin Supreme M3

Dolphin Infinity Basic - AquaShop

Infinity Basic

Dolphin Diagnostic 2001 - AquaShop

Diagnostic 2001

Dolphin Dynamic PROX 2 - AquaShop

Dynamic PROX 2

Dolphin Supreme M4 - AquaShop

Dolphin Supreme M4

*Amennyiben nem tudta beazonosítani a meghibásodott robotot küldje el a fényképét és kollégáink visszajeleznek, hogy tudjuk-e a javítást vállalni.

Garanciális feltételek

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk! A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 24 hónap jótállás kötelező. Egyes modellek 36 – 48 hónap jótállási időtartammal rendelkeznek, és/vagy üzemidő korláttal. A pontos feltételekről elérhetőségeinken vagy a forgalmazó Partnereinknél érdeklődjön. A jótállási idő kezdete a számla teljesítési dátuma.

A Maytronics Dolphin medence tisztító robotokhoz a jótállást, közvetlenül gyártói háttérrel, mint kizárólagos szerződött forgalmazó biztosítjuk a felhasználók részére Budapesti központunkban. Mind a Maytronics, mind az Aquashop elkötelezett a folyamatos fejlődés irányába, hogy az ügyfelek részére a legjobb szervizhátteret, támogatást biztosítsuk.

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, vagy nem egyértelmű, úgy annak ideje iránt érdeklődjön elérhetőségeinken.

Ha ön fogyasztónak minősül és a termék átvételétől számított 6 hónapon belül a termék meghibásodik, jogszabály szerint vélelmezni kell, hogy a hiba oka a teljesítés időpontjában megvolt. Ilyenkor önnek csak azt kell bizonyítania, hogy a termék meghibásodott. Cégünknek ugyanakkor jogában áll a hiba okát – akár független szakértővel- kivizsgáltatni, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a termék hibájának oka már a termék átadásakor valóban fennállt-e.

Felhívjuk a figyelmet, hogy a medence tisztító robotok típustól függően általános lakossági vagy közületi medencék tisztán tartásához lettek tervezve, mely alól részben kivétel a Dolphin Bio robot. Tavak, szűrés-forgatás nélküli tüzi víz tározók, kutya-, lóúsztató medencék, illetve ezekkel jellegében megegyező medencék tisztítására a medence tisztító robotok nem, vagy csak  korlátozottan alkamasak. Különleges esetekben kérjük körültekintően tájékozódjon!

Minden Dolphin robotot a gyártó körültekintően specifikál, hogy rendeltetés szerű használat esetén az élettartam a lehető leghosszabb legyen, miközben a medencetisztító robot tiszta medencét biztosít. Éppen ezért mindig javasoljuk a körültekintő választást!

A medence tisztító robotok víz alatti üzemre lettek tervezve, ezért a szárazon történő használatuk -melyet a fejlett diagnosztikai rendszer rögzít- garancia vesztéssel jár. Mindig helyezze a medencébe a robotot, várja meg míg teljesen feltöltődik vízzel és elmerül, esetleg kissé mozgassa meg, hogy a maradék levegő buborékok eltávozzanak és utána indítsa el a tisztítást.

Készülékek kopó alkatrészeket is tartalmaznak, melyek cseréje időszakonként szükségessé válhat, mint pl.: szűrők, kefék, csapágyak, hajtás lánc elemei. Ahhoz, hogy ezen rész egységek élettartalma maximális legyen javasoljuk a rendszeres felülvizsgálatot, tisztítást.

A készülékek  - kifejezetten azon részegységek melyek vízzárósága kritikus- megbontása, szakszerűtlen javítása jótállás elvesztésével jár.

Szervizes kollégáink nap mint nap azon dolgoznak, hogy az Ön Dolphin robotja minél gyorsabban újra munkába állhason. Garanciális és egyéb javítási igényével kérjük keresse szervízünket az alábbi telefonszámon +36 70 673 4523.

Üzenetküldés

Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adat!
Érvénytelen adatok
Érvénytelen adat!
Fogadja el a nyilatkozatot!
Érvénytelen adat!