Tippek és tanácsok

Általános üzemeltetési tanácsok

Csatlakoztatás a tápegységhez

Csatlakoztassa a kábelt a tápegységhez, ügyelve arra, hogy az legalább 3 méter távolságra legyen a medence szélétől. Munka közben a tápegységet napvédett, árnyékos helyre helyezze. A robot üzemeltetéséhez semmilyen esetben se használjon hosszabbító kábelt!

Figyelem!

Soha ne indítsa el a Dolphin medencetisztító robotot szárazon, medencén kívül!

Kombinált vagy Wonderbrush kefék

Ha a Dolphin robot vegyes vagy wonderbrush kefékkel van felszerelve, finoman nyomkodja meg a keféket, amíg azok vizesek nem lesznek.

Kábel hosszúságának beállítása

Tekerje le a vízbe a szükséges hosszúságú kábelt, ami elegendő a medence teljes bejárhatóságához. A fennmaradó, felesleges kábelt hagyja feltekerve a medence mellett.

Tisztítási ciklus utáni teendők

Minden tisztítási ciklus után vegye ki a Dolphin robotot a vízből, hogy megelőzze a műanyag részek gyors, idő előtti erodálását. A hosszútávú érintkezés hatására, a medencékben használt vegyszerek kikezdhetik a műanyag elemeket, alkatrészeket.

Tisztítási ciklus utáni teendők

Minden tisztítási ciklus után mossa meg a szűrőzsákot vagy kazettát. Az eltömődött szűrőzsákok csökkentik a medence feltérképezésének és tisztításának a hatékonyságát. Kéthavonta mossa ki a szűrőzsákot mosógépben, normál műszálas program használatával.

Kefék tisztítása

Amennyiben a Dolphin medencetisztító robot wonderbrush kefével van felszerelve, akkor azt folyó vízben öblítse ki.

Figyelem!

Az optimális működés érdekében a víz hőmérsékletének, pH-értékének és klórtartalmának meg kell felelnie az alábbiakban felsorolt ​​szinteknek (ha ezeknek az értékek eltérnek a felhasználói útmutatóban megjelöltektől, kérjük, tartsa be az itt meghatározott szinteket): hőmérséklet: 6 °C - 34 °C; pH-érték: 7,0 - 7,8; klórszint: max. 4 ppm / NaCI 5000 ppm

Figyelem!

Hetente egyszer húzza ki a kábelt a hálózatból, egyenesítse ki a kábel feltekeredett részeit és hagyja a napon néhány órára.

Figyelem!

A medencetisztító robotot napvédett helyen tárolja a Caddy-n (kocsi), ha nem Caddy-n tárolja, akkor helyezze fejjel lefelé.